Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Mega-γκάφα από το «Μεγάλο Κανάλι»


Το ερώτημα (υπό μορφή διλήμματος) που στριφογύριζε στο μυαλό του γράφοντος όταν είδε τον Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο του Mega ήταν ένα (όσον αφορά το κανάλι της Μεσογείων): άσχετοι ή αφελείς;

Πάμε στο περιστατικό για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Mega, ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας. Ωραία μέχρι εδώ. Γούστο και καπέλο τους να καλούν όποιον θέλουν.

Αλλά δεν μπορώ, επ ουδενί, να αποδεχτώ πως οι πολιτικοί συντάκτες του «Μεγάλου Καναλιού» δεν γνωρίζουν πως ο Τσίπρας είναι πρόεδρος του Συνασπισμού, της κύριας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας υποθέσουμε πως το γνώριζαν και τους ξέφυγε. Τόσα άτομα που λαμβάνουν ένα σκασμό χρήματα δεν το αντιλήφθηκαν;; Τότε πάμε αλλού...

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρουσιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα ως «Υποψήφιο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Α’ Αθηνών»! Ανεξαρτήτως αν συμφωνείς ή όχι με τον εν λόγω κύριο αποδέχεσαι ότι είναι ο επικεφαλής ενός κόμματος και αρχηγός της προεκλογικής εκστρατείας μίας πολιτικής συμμαχίας. Είτε αρέσει είτε όχι.

Αναρωτιέμαι επίσης, αν αυτό θα συνέβαινε με κάποιον άλλο επικεφαλής κόμματος. Φερ’ειπείν με τον Γιώργο Καρατζαφύρερ ή με τους Καραμανλή-Παπανδρέου. Θα τους είχαν ξηλώσει όλους από το κανάλι.

Αυτό είναι κοινή λογική; Δηλαδή να βγάλουμε τον πρωθυπουργό με το «Κώστας Καραμανλής-Υπουψήφιος ΝΔ- Α’ Θεσσαλονίκης»;;;;;; Βρήκαν πάτημα να βγάλουν το μένος τους για την Αριστερά. Νομίζω δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Αν πιστεύετε πως αυτό που έγινε ήταν τυχαίο και συνέβη… κατά λάθος συνεχίστε να κοιμάστε με το αρκουδάκι αγκαλιά και προχωρήστε στο επόμενο blog.

Έλληνα ξύπνα. Ανεξαρτήτως αν είσαι γαλάζιος, πράσινος ή πολύχρωμος. Κοινή λογική.

2 σχόλια:

  1. κι αν... δεν τον "αφηνουν" να εμφανιζεται ως προεδρος οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; Τι θα ελεγες τότε; α ρε φιλαρακο... αστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελει σταυρο για να μπει στην Βουλή, τυπικά δεν ειναι αρχηγος κομματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή