Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Πήξαμε στην μεσημεριανή ΠΑΠΑΡΑ


Η κακιά η τύχη με έφερε απέναντι από την εκπομπή "Κους-Κους" που προβάλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Χωρίς να είμαι εμπαθής προς τους παρουσιαστές, τι θέμα είναι αυτό που ασχολούνται εδώ και ενα 15λεπτο;

"Η Φαρμάκη έκανε αγωγή επειδή δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου της, όταν στούκαρε". Η απάντηση; Στα ....... μας και εμάς, Κωστής Παλαμάς! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει η Φαρμάκη από τον καθένα που σκοτώνεται στο δρόμο. Ίσως να έχει 3 νούμερα μεγαλύτερο σουτιέν αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ψάξτε στο ίντερνετ να δείτε πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται κάθε μέρα στην άσφαλτο. ΠΟΛΛΟΙ. Ενδεχομένως μεγαλύτερου βεληνεκούς από τη Φαρμάκη.

Η τύπισα πήγαινε τσάρκα με το κάμπριό της, έφερε 2 τούμπες και δεν έπαθε τίποτα. Θα ασχοληθώ εγώ πόσα ζητάει;; Αυτή μπορεί να ζητάει τη μάνα της και τον πατέρα της!

Αλλά δεν φταίει αυτή. Φταίνε αυτή που την προβάλουν αλλά και εμείς που καθόμαστε και την βλέπουμε. Γιατί αυτό μας ενδιαφέρει. Τι σκατά κάνει το κάθε... μοντέλο (μπ-ρ-). Πήξαμε στην μεσημεριανή παπάρα. ΕΛΕΟΣ. Αυτό λεγεται μεσημεριανός αυνανισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου