Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Αποτελέσματα Σαββάτου στη B' Εθνική


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουμπίντες που σκόραρε δύο φορές (τη μια μάλιστα στις καθυστερήσεις), ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 του Ιωνικού και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Β' Εθνικής. Η ομάδα της Μαγνησίας ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και έκανε ακόμη ένα βήμα στην προσπάθειά της για άνοδο. Σημαντική νίκη για τον Παναιτωλικό (1-0 το Αιγάλεω), ενώ Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1.


Την Κυριακή 25/10, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά τη Δευτέρα διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής Εθνικός Αστέρας-Κέρκυρα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένα βαθμός, με τους νησιώτες να βρίσκονται πριν τη διεξαγωγή της έκτης αγωνιστικής, στην κορυφή με 11. Ξεχωριστή σημασία έχει και το τοπικό ντέρμπι Διαγόρας-Ρόδος.

Συνοπτικά η εικόνα της έκτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23/10/09

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΔΟΞΑ ΔΡ. 2-0 (57’,77’Ηλιόπουλος)
Μεγάλη νίκη, η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη για τη φετινή σεζόν, πήρε το απόγευμα της Παρασκευής η Καλαμάτα. Η μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε 2-0 με δύο γκολ του Ηλιόπουλου (57’,77’) της Δόξας Δράμας, και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Για τους «μαυραετούς» αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από την εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σάββατο 24/10/09
Αγροτικός Αστέρας- Πανσερραϊκός 1-1 (44’ Γέβτζοβιτς -38’ αυτ. Γ. Παπαδόπουλος)
Οι δύο ομάδες «πάλεψαν» για τη νίκη, αλλά καμία δεν κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς. Ο Αστέρας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Γιώργου Παπαδόπουλου στο 38’ και ισοφάρισε άμεσα (44’) με όμορφο πλασέ του Γέβτζοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1 (64', 90’ Ουμπίντες - 62' Φουρτάδο)
Το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε όλες τις δυνατές συγκινήσεις στο Βόλο με τον Ιωνικό να καταφέρνει να προηγηθεί στο 62’ με σουτ του Φουρτάδο. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της και δικαιώθηκε, αφού έφτασε στην ανατροπή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ουμπίντες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ισοφάρισε στο 64’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στις καθυστερήσεις του αγώνα «χτύπησε» ξανά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0 (26' Στογιάνοβιτς)
Ένα γκολ του Στογιάνοβιτς στο 26’ ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό που έφτασε στη νίκη με σκορ 1-0 με αντίπαλο το Αιγάλεω. Το στγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς ήταν μια τεράστια βαθμολογική ανάσα, ενώ αντίθετα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αφού παρέμεινε για μια ακόμη εβδομάδα χωρίς νίκη και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκα, αλλά τελικά οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που πήραν το πολύτιμο ''τρίποντο''.

Κυριακή 25/10/09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΡΟΔΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΦΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ

Δευτέρα 26/10/09

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (26/10, 18:00, ET3)

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου