Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Οι γελοιότητες μερίδας Ενστόλων!


Την επόμενη φορά να συλλάβετε τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι πιτσιρικάς, σηκώνει και το μαλλί του στο μπροστά μέρος... Έχει ΚΑΙ μηχανή! Προδιαγραφές κουκουλοφόρου! Μην σας ξεγελούν τα σακάκια και τα αρχηγιλίκια!


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσήχθησαν μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσε, το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα νεαρών στα Εξάρχεια.

Περίπου 30 νεαροί κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και τούβλα εναντίον 4 αστυνομικών που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής.

Κατά την καταδίωξη των νεαρών, αστυνομικοί μπήκαν στον πολυχώρο «Φλωράλ» στην Οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση βιβλίου, παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και προχώρησαν σε προσαγωγή ανήλικου.

Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ, Στέλιο Ελληνιάδη, και τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σωτήρη Δαματόπουλο.

Στη ΓΑΔΑ μετέβησαν, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ο Μανώλης Γλέζος, ο Θοδωρής Δρίτσας και η δικηγόρος Γιάννα Κούρτοβικ.

Μετά την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Γλέζος επέρριψε ευθύνες στην πολιτική ηγεσία, καθώς, όπως είπε, δίνει εντολές τέτοιας συμπεριφοράς απέναντι στους πολίτες. Διερωτήθηκε μάλιστα, τί θα γινόταν, εάν οι προσαχθέντες δεν ήταν επώνυμοι.

"Η ακρότητα των αστυνομικών δυνάμεων έδειξε τα όρια του παραλογισμού", σημείωσε μιλώντας στο σταθμό μας ο Θοδωρής Δρίτσας. Δήλωσε επίσης ότι ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ χαρακτήρισε το περιστατικό ατυχές.

Τη συμπεριφορά των αστυνομικών καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ομάδα νεαρών με βαριοπούλες και λοστούς προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε περίπου 10 καταστήματα.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου