Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Τζάμπολ....


Η ώρα του πρώτου τζάμπολ στην Α1 έφτασε. Ή τις προσπέρασε τουλάχιστον. Κάποια τηλεοπτικά ζητήματα, αλλά, κυρίως, η αδυναμία της ΑΕΚ να ενεργοποιήσει τις μεταγραφές ξένων και κοινοτικών είχαν θέσει την έναρξη της λίγκας εν αμφιβόλω. Τουλάχιστον γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. Κι όμως, η δράση ξεκινά τώρα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλα όνειρα φέτος, έχουν και καλύτερη ομάδα -και φέτος. Οπως και να το κάνουμε, όμως, κάθε ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο κρύβει δυσκολίες, με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να «χτιστούν» εκ νέου Οκτώβρη μήνα. Ο Φώτης Κατσικάρης αντικατέστησε τον κόουτς Αντρέα Ματσόν και τώρα πρέπει να αποδείξει απέναντι στον λαμπερό Ολυμπιακό πως η απόφαση ήταν... ορθή. Ημέρα Σάββατο και πάλι και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που φέτος, από διαφορετική βάση η καθεμία, σκοπεύουν να γίνουν οι εκπλήξεις της λίγκας.
Αύριο παίζει ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός. Στη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια, αλλά το αντικειμενικό ενδιαφέρον εντοπίζεται στο δεύτερο και τελευταίο ματς της ημέρας. Στο Περιστέρι - Πανιώνιος. Εκεί ο νικητής δεν μπορεί να προβλεφθεί. Αντίθετα με τον... Παναθηναϊκό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - 1η αγωνιστική

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΒΑΛΑ 17:00 (Novasports 3)
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:00
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 17:00
ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ 17:00
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 19:30 (Mακεδονία ΤV)

Κυριακή

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:00
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου