Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στο καναβάτσο για άλλη μία φορά οι Πορτογάλοι


Μείζονος σημασίας νίκη πέτυχε η Εθνική μας Ομάδα των Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας με σκορ 2-1 και πλέον μπορεί να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τον μακρύ δρόμο που οδηγεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν κινδύνευσε σοβαρά. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς (μόλις στο 3’ ο Κουτσιανικούλης) και στο 14’ ο Δημούτσος σημάδεψε το δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με την εθνική μας σαφώς ανώτερη αλλά τον δείκτη του σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πορτογάλοι μπήκαν πιο δυνατά είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83’. Όμως, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90’ έδωσε πανηγυρική νίκη στην Ελλάδα, για άλλη μία φορά απέναντι στους… συνηθισμένους (πλέον) Ίβηρες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε σχετικά με τους Νίνη, Παπασταθόπουλο και Πλιάτσικα: «Αν ο Ρεχάγκελ δεν τους υπολογίζει και δεν τους εμπιστεύεται, καλό θα είναι να αφήσει να επιστρέψουν (στην Ελπίδων)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου