Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

"Πονοκέφαλος" για μία θέση


Το μοναδικό πρόβλημα που φαίνεται να... πονοκεφαλιάζει τον Χενκ Τεν Κάτε εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19:00, Novasports 1) είναι στο ποιόν θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή μπροστά από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνη.

Τη συγκεκριμένη θέση διεκδικούν οι Σωτήρης Νίνης και Κώστας Κατσουράνης, με τον 19χρονο να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του συμπαίκτη του. Μπορεί ο Ολλανδός να συνηθίζει να επιφυλάσσει εκπλήξεις στο πώς παρατάσσει την ομάδα, αλλά αυτή τη φορά οι δέκα εκ των έντεκα που θα αγωνιστούν είναι λίγο-πολύ γνωστοί.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τζόρβας. Δεξιά αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι ο Γκάμπριελ, που είχε καλή παρουσία κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Όσο για το κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σαριέγκι και Βύντρα. Μπροστά τους θα βρεθούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνης, ο οποίος θα έχει και πάλι το ρόλο του δεύτερου αμυντικού χαφ.

Στην τριάδα μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης δεξιά, Λέτο αριστερά και Νίνης ή Κατσουράνης στο κέντρο, με τον Τεν Κάτε να αποφασίζει πραγματικά την ύστατη στιγμή ποιός θα κερδίσει στο... νήμα τη θέση στο αρχικό σχήμα. Φυσικά στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το σερί που έχει στο σκοράρισμα μετά τους αγώνες με ΑΕΛ και Καβάλα.

Ο Ολλανδός δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, αλλά το πρωί της Κυριακής αναμένεται να τους δείξει βίντεο και να τους μιλήσει αναλυτικά για τα δυνατά και αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ.

Μετά την προπόνηση, που περιελάμβανε ταχύτητες, παιχνίδι σε μικρό χώρο (πέντε εναντίον δύο) και έμφαση στις στημένες φάσεις, ο Τεν Κάτε ανακοίνωσε τα 18 ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Αυτοί είναι οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς. Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρνέζης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους Καρνέζη, Δάρλα, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη, Μαχλελή, Κλέιτον, Μάντζιο και Τζιόλη. Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά στις 10 το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου