Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Βαθιά υπόκλιση στη Γερμανίδα Καγκελάριο!


Μεγάλη μερίδα του «ανήσυχου» πληθυσμού σνομπάρει τις Mecedes. Όμως, κανείς δεν μπορεί να παρά να υποκλιθεί βαθιά στην νέα βελτιωμένη Γερμανίδα… «Καγκελάριο» C63 AMG.

Η νέα έκδοση είναι βελτιωμένη στα σημεία αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Το μοτέρ δυνάμωσε και ανέβηκε κατά 30 ίππους ενώ οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση τονώνουν τον άγριο χαρακτήρα του. Υπενθυμίζουμε πως η «παλιά» έβγαζε στο στρόφαλο 457 άλογα.

Στη βράση κολλάει... η βαλβίδα!

Αν διαλέξετε το πακέτο Performance Package Plus, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε εύκολα. Περιλαμβάνει σφυρήλατα έμβολα από την SLS AMG,  νέες μπιέλες, ελαφρωμένο στροφαλοφόρο άξονα (όλα μαζί αφαιρούν τρία κιλά από τον κινητήρα). Τέλος, στο πακέτο αγοράζετε επαναπρογραμματισμένο εγκέφαλο! Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 7.080,50 ευρώ και κερδίζετε 30 αλογάκια. Αν αναλογιστούμε τα δεδομένα η τιμή είναι καλή.

Ξεκουνάει καθόλου ή το περνάνε και οι BMXάδες ορθοπεταλιά;

Με όλα τα παραπάνω είναι σίγουρο πως η επιδόσεις θα μας άφηναν με το στόμα ανοικτό. Έτσι και έγινε. Τα πρώτα 100 km/h ήρθαν σε μόλις 4,4 secs και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 km/h.

H επίσημη δυναμομέτρηση της νέας C36 AMG έδειξε 487 hp@6.800rpm και 600Nm@5.000rpm. Σίγουρα, οι οδηγοί των Lamborghini θα το σκεφτούν και δεύτερη φορά πριν ανοίξουν μαζί της. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου