Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Νίκη και φύγαμε για… μπαράζ!


Το εισιτήριο που οδηγεί στη δεύτερη θέση του ομίλου και κατ’επέκταση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 θέλει να σφραγίσει απόψε στις 21:30 (Mega) η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην αντίστοιχη της Λετονίας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ σκέφτεται να παρατάξει 4-3-3 αλλά κρατάει τα χαρτιά του-μερικώς-κλειστά. Ερωτηματικό παρουσιάζει η θέση κάτω από τα γκολπόστ μιας και οι Τζόρβας και Χαλκιάς διεκδικούν επί ίσοις όροις την φανέλα του βασικού.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δέκα: Στα άκρα της οπισθοφυλακής θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης και Τοροσίδης ενώ στο κέντρο οι Μόρας και Παπασταθόπουλος. Η τριπλέτα του άξονα θα απαρτίζεται από τους Καραγκούνη, Κατσουράνη και Πατσατζόγλου ενώ η αντίστοιχη της επίθεσης περιλαμβάνει τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Γκέκα (κορυφή) και Αμανατίδη (αριστερά) που είναι επικρατέστερος του Σαμαρά για να ξεκινήσει.

Άξια λόγου είναι η μικρή κινητικότητα που υπάρχει έως αυτή τη στιγμή όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα. Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν περίπου 20.000 θεατές να πηγαίνουν το βράδυ στο ΟΑΚΑ αλλά εν τέλει, αν δεν γίνει κάτι εντυπωσιακό, δεν θα ξεπεράσου τους 10.000.

H Ελλάδα έπειτα από τις «σφαλιάρες» σε Ελβετία και Μολδαβία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Πριν τη σέντρα του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβαθμεί με τους αποψινούς του αντιπάλους έχοντας αμφότεροι 14 βαθμούς. Ωστόσο, η Ελλάδα προηγείται μιας και έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου