Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Να βρέξει γκολ!



Μπορεί η ΕΜΥ να έχει ανακοινώσει βροχές και καταιγίδες για σήμερα Σάββατο, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού «διψούν» για βροχή γκολ εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Εργοτέλη (19:00 ΝΕΤ) και σκοπός τους είναι να ξεπλύνουν την φιλική πεντάρα που τους κέρασαν οι Κρητικοί στην αρχή της σεζόν.
Ο Ζίκο από την πλευρά του, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του πολλά γκολ και θέαμα για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο παρά την βροχόπτωση.

Για να το πετύχει αυτό ο Βραζιλιάνος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει ενδεκάδα αλά… Σταντάρ με μόνη εξαίρεση τον Βασίλη Τοροσίδη που επιστρέφει δριμύτερος μετά από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Συνεπώς, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το «μηδέν» ως παθητικό, στα άκρα της οπισθοφυλακής θα βρεθούν οι Μπράβο και Τοροσίδης ενώ στόπερ θα παίξουν οι Μέλμπεργκ και Αβ. Παπαδόπουλος.

Το… μενού της μεσαίας γραμμής περιλαμβάνει: Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι και Ζαϊρί. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο φορμαρισμένος Κώστας Μήτρογλου και λίγο πιο πίσω ο Όσκαρ Γκοζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου