Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Στο καλό Τιμούρ... Όπως φαίνεται δεν θα λείψεις σε κανένα...

Ειλημμένη απόφαση πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια από τον πάγκο του Ολυμπιακού – ασχέτως του αποτελέσματος στην πρεμιέρα του Champions League με την Άλκμααρ αύριο (16/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης δεν επισκέφθηκε ούτε χθες τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προτιμώντας αντ’ αυτού να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου. Στη συνάντηση αυτή, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι έγιναν λάθη στον φετινό σχεδιασμό, φροντίζοντας ωστόσο να τονίσει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από την κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές διαπιστώθηκε ξεκάθαρα πλέον, ότι ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ουσιαστικά «τελειωμένος» από τον πάγκο του Ολυμπιακού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κληθεί από την διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό. Σε μια τέτοια περίπτωση η διαδικασία θα είναι συνοπτική, αφενός λόγω του χαμηλού συμβολαίου του Κετσπάγια, αφετέρου επειδή φημολογείται ότι υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο σε ενδεχόμενη απομάκρυνσή του παίρνει ένα πολύ μικρό ποσό ως αποζημίωση.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως υποψήφιοι διάδοχοί του είναι του Αλέκου Αλεξανδρή, -ο οποίος καθοδηγεί τεχνικά την ομάδα Νέων του συλλόγου- το «δίδυμο» Τζόρτζεβιτς-Νινιάδη, ενώ έντονη φημολογία αναπτύχθηκε για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, που πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, να κάνει τη δουλειά του και να προετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. «Είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπούμε σοβαρά και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Αυτή τη φορά θέλω να δω τον καλό Ολυμπιακό. Αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, θα πάρουμε το ματς και θα ξεκινήσουμε με νίκη», είπε στους παίκτες του ο Γεωργιανός προπονητής.

Νοκ άουτ ο Ματ

Εκτός μάχης πέραν του Μαρέσκα τέθηκε για το ματς της Τετάρτης και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Άγγλος επιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, καθώς υπάρχουν φόβοι πως υπέστη θλάση. Αν αυτό ισχύει, τότε ο παίκτης θα μείνει τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες εκτός δράσης χάνοντας τα δύσκολα ματς που ακολουθούν (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρσεναλ).

Το πιθανότερο σχήμα είναι ένα 4-3-3 με τους Νικοπολίδη (τερματοφύλακα), Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο (δίδυμο στόπερ), Ζεβλάκοφ (δεξί μπακ), Μπράβο (αριστερό μπακ), Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδη (τριάδα μεσαίας γραμμής), Γκαλέτι, Ζαϊρί ή Λεονάρντο και Ντιόγο ή Μήτρογλου.

Την αποστολή αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση (19:30) στο Ρέντη. Δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει απόψε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου