Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Έρχεται ο "διάδοχος" του Athens Tuning Show, το Motorshow Live!



Από τους διοργανωτές του Athens Tuning Show, έρχεται το Athens Motorshow Live! Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στην Ελλάδα. Αν θυμηθούμε τα άκρως επιτυχημένα Athens Tuning Show τότε αναμένεται ένα πολύ δυνατό Show με ό,τι βάζει ο νους σας: γρήγορα αυτοκίνητα που καίνε άφθονο λάστιχο και… όμορφα κορίτσια που παρουσιάζουν τα Shows.

Αν αναρωτιέστε που θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε, η απάντηση είναι στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό), στο κέντρο Ξιφασκίας. Όσοι έχετε επισκεφθεί κάποιο από τα ATS γνωρίζετε πολύ καλά που είναι. 

Στον χώρο της έκθεσης θα συναντήσετε τα κορυφαία ονόματα της Aftermarket αγοράς και όλες της νέες τεχνολογίες στο χώρο της Αυτοκίνησης.

Οι… πύλες ανοίγουν στις 23/9 και κλείνουν την Κυριακή 27/9. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής:

Τετάρτη 23/09:    Εγκαίνια & Press Day. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 16:30 για τους δημοσιογράφους και επίσημους προσκεκλημένους, ενώ στις 18:00 θα ανοίξουν για το κοινό. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή Εγκαινίων. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 22:00.   
Πέμπτη-Παρασκευή 24-25/09:    16:00-22:00   
Σάββατο-Κυριακή 26-27/09:    10:00-22:00   

Πάντως, αυτό που αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό για άλλη μία σεζόν είναι η Live Arena. Η Team Orange, με ανανεωμένο στόλο, έρχεται εκ νέου για να σας κάνει να ξεχάσετε τα Fast & Furious και το Tokyo Drift. Ακόμα, οι SXS Stunt Team έρχονται να διδάξουν τι εστί σούζα και τρελό Stunt. Το σημαντικότερο είναι πως οι τελευταίοι είναι Έλληνες και τα ονόματά τους είναι  Δημήτρης (COCO) και  Παντελής (LOCO).


Οι συμμετέχοντες είναι πάρα πολλοί ακόμα. Ενδεικτικά ότι μέσα σε αυτούς είναι και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλυ Juha Kankkunen...

Για περισσότερες πληροφορίες για το event μείνετε συντονισμένοι στη stifora.gr!

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου