Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League



Σίγουρα από τα ματς της 4ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ματς που κλείνει την αυλαία και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που έχει όλα τα φόντα του μεγάλου ντέρμπι.

Οι "ερυθρόλευκοι" αν καταφέρουν να αποσπάσουν το "τρίποντο" στην, κατά την άποψη του γράφοντος, πιο καυτή έδρα της Ελλάδας θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για να μειώσει την διαφορά από τον αιώνιο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +5.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον φιλόδοξο και πάντα υπολογίσιμο Άρη στο ΟΑΚΑ. Εύκολα ή δύσκολα το "τριφύλλι" θα πάρει την νίκη αν θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ακόμα, η νίκη θα φέρει ψυχολογική τόνωση στην Παιανία μετά από την ήττα με 1-3 από την Γαλατά.

Η ΑΕΚ έχει πιο δύσκολο έργο από την ομάδα του Τεν Κάτε μιας και ταξίδεψε για τα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Η πόλη των Ιωαννίνων ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς καθότι ο ΠΑΣ θέλει να δηλώσει "παρών" και να δείξει πως οι Ζωσιμάδες θα παραμείνουν φρούριο, απόρθητο. Η "Ένωση" θα ζητήσει νίκη-βάλσαμο έπειτα από την ταπεινωτική ήττα στο Λίβερπουλ από την Έβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου