Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Εξελίξεις στην Υπόθεση τρομοκρατίας-Συνεχής Ενημέρωση!



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταζητούμενοι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία κρύβονται εντός πανεπιστημίου και οι Αρχές δεν μπορούν να τους συλλάβουν λόγω του πανεπιστημιακού άσυλου.

Ο λόγος για τους Νταμιάνο Μπαλάνο, Γεώργιο και Παναγιώτη Νικολόπουλο, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη του Νικολάου, Γιώργο Καραγιαννίδη του Χρήστου, Ελένη Κοντοπούλου του Ιωάννου.

«Ποιοι είναι όλοι αυτοί» θα αναρωτιέστε. Ο Νταμιάνο Μπαλάνο, σύμφωνα με τις πηγές μας είναι άνθρωπος του αντιεξουσιαστικού χώρου που έχει… παρελθόν και αρκετές διασυνδέσεις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελέας Ελένη Ράικου.

Την ίδια ώρα, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα, βάση του αντιτρομοκρατικού νόμου, απήγγειλε η Εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Χθες το πρωί οι τέσσερις, οδηγήθηκαν ενώπιον της κ. Ράικου, η οποία έχει εκδώσει διάταξη για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων αλλά και των προσώπων τους.

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Χατζημιχελάκη, Εμμανουήλ Γιόσπα, Μυρτώ Παντέλογλου και Παναγιώτη Μασούρα, όλοι ηλικία 20 έως 21 ετών.

Στους ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

* Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
* Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών.

* Εκρηξη από κοινού, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα.

* Διακεκριμένες φθορές. * Παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών.
* Προμήθεια και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών προς ιδίαν χρήση.

Προσαγωγή υπόπτου από τη Θεσσαλονίκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr υπάρχει προσαγωγή υπόπτου για εμπλοκή του στην οργάνωση "συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς" και από την Θεσσαλονίκη.


Πρόκειται για νεαρό που παρακολουθούνταν από τις αρχές εδώ και πάρα πολύ καιρό και προφανώς για να γίνει η προσαγωγή υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή του στην οργάνωση.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Αθήνα καθώς ο εισαγγελέας εκεί έχει αναλάβει την διερεύνηση όλης της υπόθεσης. Τα στοιχεία του βρίσκονται στην διάθεση του site.
Αναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες. Συνεχής ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου