Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Οικολόγοι Πράσινοι από άλλο πλανήτη!!


Καλά ο Χρυσόγελος νομίζει ότι ζει σε άλλη χώρα. Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΚΥΡΟΣ. Γελάει ο πλανήτης μαζί του στην "διακαναλική" συνέντευξη που δίνουν αυτή την ώρα οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Υποστηρίζει πως αυτό που σκέφτονται οι γονείς είναι το τι ποιότητας τρόφιμα θα καταναλώνουν τα τέκνα τους!!!! Κύριε Χρυσόγελε δεν σας περνά από το μυαλό το ΑΝ θα μπορέσουν καν να απολαύσουν το φαγητό που θεωρείται εσείς αυτονόητο;;;; Από ποιο πλανήτη είστε;;;; Στην Ελλάδα ζούμε!

Πάμε και σε ένα άλλο θέμα που έθιξε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων-Πράσινων. Ανέφερε πως οι πεζοί κινδυνεύουν όταν περπατούν στην Αθήνα (λόγω των αυτοκινήτων). Αν και υπερβολικό θα συμφωνήσουμε και εμείς μαζί του. Αλλά ο κ. Χρυσόγελος συνεχίζει κάνοντας λόγο για ποδήλατα στην Αθήνα!!! Αν ένιωθε λίγο θα καταλάβαινε πως αυτά που λέει δεν υπάρχουν σε ΑΥΤΗ την ΕΛΛΑΔΑ. Ωραία τα λέτε αλλά ουτοπικά και αβάσιμα.

Ζητάς την ψήφο των πολιτών λέγοντας τέτοιες μπούρδες; Θα μου πείτε, εδώ όταν μιλάει για τα πιο (υποτίθεται) σοβαρά θέματα έχει ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!! Αυτόν θα ψηφίσω;;; Μία φορά ήταν... ευρωεκλογές! Στην υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου