Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

«Ανασαίνει» ο Ιωνικός



Εμφάνιση που παρέπεμπε σε ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε ο Ιωνικός ανά διαστήματα στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Τελικό σκορ 1-1 και πολλή μουρμούρα από τους Νικαιώτες φιλάθλους.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ με τον Χάτζιτς και κάπου άρχισε να χάνεται η μπάλα. Ο Ιωνικός προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

Αυτό άρχισε να φέρνει «μανούρα» στην κερκίδα των φίλων του Ιωνικού που αποδοκίμασαν για άλλη μία φορά το Χρήστο Κανελλάκη. Η εικόνα του Ιωνικού σε γενικές γραμμές ήταν κακή με κάποια ξεσπάσματα. Σε ένα από αυτά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τον πρώτο βαθμό.

Αν οι Νεαπολιώτες έχαναν τον αγώνα έμπαιναν αμέσως σε «περιπέτειες». Το γκολ του Μπέριος έφερε προσωρινή ανακούφιση στην κερκίδα που μοιάζει αποδεκατισμένη μετά από τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα.

Ο Ιωνικός παραμένει ουραγός στην βαθμολογία και θα χρειαστεί πολλά θαύματα για να παραμείνει στην κατηγορία. Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του τερματοφύλακα Χρήστου Πουρή. Ο νεαρός μετά την επίτευξη του γκολ γύρισε προς τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας του που βρίσκονταν πίσω του και φώναξε: «Εμείς και εσείς μείναμε…». Το τι εννοούσε ο φιλότιμος Έλληνας κίπερ… Μάλλον ότι η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυση της εξέδρας.

Αλλά αν συνεχίσει ο Κανελλάκης να βάζει 15 ευρώ το εισιτήριο στην θύρα 3 μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα αυτό που θα επιθυμούσε ο Πουρής και ο κάθε παίκτης της ομάδας της Νεάπολης.

Σχόλιο: «Το ότι πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας είναι τυχαίο. Δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί. Κανελλάκη πάρε δρόμο. Δεν σε χωράει άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου