Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πολλές χύτρες-πολλά… «μαγειρεία» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.!




Επί ποδός συνεχίζεται η επεξεργασία των ευρημάτων από την μονοκατοικία του Χαλανδρίου με σκοπό να βρεθούν, μέσω των συλληφθέντων, τυχόν προεκτάσεις της εγκληματικής οργάνωσης.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις συλληφθέντες αρνούνται πάσα κατηγορία και σήμερα, νωρίς το πρωί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Ωστόσο, ανακοινώθηκε επισήμως πως «για όλους τους συλληφθέντες υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων. Ταυτοποιήθηκε η μορφολογική ομοιότητα και η κοινή προέλευση των στοιχείων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου και των υπολειμμάτων του μηχανισμού που εξερράγη στο σπίτι της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη προχθές το πρωί».

Σύμφωνα με τις Αρχές, η «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς Αθηνών-Θεσσαλονίκης» είναι μία οργάνωση η οποία στεγάζει εδώ και χρόνια ομάδες που επιχειρούσαν εμπρηστικές ενέργειες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τα τελευταία χρόνια επιδίδονταν σε τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών σε στόχους που προκαλούσαν αίσθηση. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω οργάνωση εμφάνιζε μεγάλο επιχειρησιακό εύρος.

Τόσο η ΕΥΠ, όσο και η Αντιτρομοκρατική, τους τελευταίους μήνες είχαν δραστηριοποιηθεί και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να συλλάβουν τους δράστες (για να βρεθούν τα απαραίτητα-σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία). Αυτό συνέβη και στην περιβόητη –πλέον- οικία στο Χαλάνδρι αφού βρέθηκαν μία βόμβα σε χύτρα, μηχανισμοί πυροδότησης και διάσπαρτες ποσότητες εκρηκτικών.
Κατόπιν έρευνας σε άλλο σπίτι στο Γαλάτσι, βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ, εξαρτήματα συναρμολόγησης βομβών και 3.800 ευρώ μετρητά.

Παραλλήλως, η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την οργάνωση ΕΝΕΔΡΑ, που εισήγαγε την… «πατέντα» της χύτρας.

Σχόλιο: Μήπως μαγιρεύουν και οι ένστολοι;;; Μήπως προσθέτουν και άλλες προεκλογικές χύτρες;;; Τεράστια προεκλογική επιτυχία της ΕΛΑΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ. Καταλάβετέ το, επιτέλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου