Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Μηνιαίο έμβασμα 86.000 δολαρίων για την μητέρα και τα παιδιά του Τζάκσον


Σύνταξη ύψους 86.000 δολαρίων θα λαμβάνουν μηνιαίως, η μητέρα και τα τρία παιδιά του βασιλιά της pop, Michael Jackson, η οποία και θα παρακρατείται από την κληρονομιά του «βασιλιά της ποπ», σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες. Η Catherine Jackson θα λαμβάνει 26.000 δολάρια, ενώ τα τρία παιδιά, ο 12χρονος Prince, η 11χρονη Paris, και ο Prince Michael Β΄, 7 ετών, θα λαμβάνουν συνολικά 60.000 δολάρια.

Στα τέλη Ιουλίου οι διαχειριστές της περιουσίας του Jackson είχαν ζητήσει να δοθεί έμβασμα-βοήθημα στη μητέρα του τραγουδιστή, αφού διαπίστωσαν ότι το μοναδικό έσοδο της 79χρονης γυναίκας ήταν μόνο η σύνταξή της. Σύμφωνα με τους διαχειριστές και τους συγγενείς του Jackson, εκείνος φρόντιζε πάντα να καλύπτει τις ανάγκες της μητέρας του. 

Να επισημάνουμε ότι το δικαστήριο είχε αποφασίσει να χορηγήσει τις συντάξεις από τις 3 Αυγούστου, όμως το ποσό δεν είχε αποκαλυφθεί τότε.

Σχόλιο: Καλά ο κόσμος έχει χαζέψει... Μεγάλο ποσοστό των Αμερικανών πολιτών ζει στα όρια της φτώχειας και αυτοί οι βλαμμένοι δίνουν χρήματα στους Τζάκσονς;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου