Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

(Τ)Ο καλοστημμένο(ς) κόλπο(ς) της Β' Εθνικής



"Διαθέσιμη σε άλλες τέσσερις πόλεις – συγκεκριμένα, στα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και την Πρέβεζα – θα είναι πλέον η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ.
Η υπηρεσία του ΟΤΕ θα λειτουργεί έτσι σε 33 πόλεις, ενώ σταδιακά, μέσα στο 2009, αναμένεται να διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα και να έχουν στη διάθεσή τους Video on Demand και πρόσβαση στο Film Club, που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α." από naftemporiki.gr

Αυτές είναι οι πόλεις που μπορούν να έχουν Connex-tv: ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΡΟΔΟΣ, ΝΑΞΟΣ, ΚΩΣ, ΘΗΡΑ, ΣΥΡΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΒΕΡΟΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΒΟΛΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ



Σχόλιο: Μάλιστα... Αυτά τα λέει ο ΟΤΕ. Υποστηρίζει ό,τι στις παραπάνω πόλεις παρέχει την υπηρεσία Connex-tv. Όμορφα. Σε πόσες από αυτές τις πόλεις (λόγω ταχύτητας) απολαμβάνουν την συγκεκριμένη υπηρεσία;; Σε ελάχιστες. Πάρτε το χαμπάρι δεν μας κοροϊδεύει κανείς. Άψογη η σκέψη της ΕΠΟ να δώσει τους αγώνες στον ΟΤΕ.

Δεν τους βλέπει κανείς και γίνονται συνεπώς οι αντιδράσεις είναι ισχνές... Καλοστημμένο κόλπο, δεν μπορεί να πει κανείς. Μύρισαν τα λεφτά Ουστ λαμόγια αφήστε ήσυχο το ποδόσφαιρο. Κοράκια.

Το χειρότερο είναι πως έχετε θράσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου