Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τον σκόρπισε στους πέντε ανέμους...


Η κακή αμυντική λειτουργία αλλά και οι αστάθμητοι παράγοντες (ατυχία) ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να υποστεί βαριά ήττα με 3-1 από την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» δεν ήταν όσο κακοί δείχνει το τελικό σκορ μιας και δημιούργησαν ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Πλέον η «Γαλατά» δύσκολα δεν θα φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους φίλους του Παναθηναϊκού δεν άρεσε καθόλου το αποψινό αποτέλεσμα και προέβησαν σε αποδοκιμασίες.

Όσον αφορά τα καθαυτό αγωνιστικά, το πρώτο γκολ οφείλεται σε κακή συνεννόηση του Μαρίνου με τον Γκαλίνοβιτς όταν ο πρώτος έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Ελάνο που έγραψε το 1-0. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, υπό καταρρακτώδη βροχή, οι παίκτες του Τεν Κάτε προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπάρος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και «εκτέλεσε» τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Ολλανδός τεχνικός βλέποντας την ομάδα του να πελαγοδρομεί αποφασίζει να ρίξει στον αγώνα τους Νίνη και Πετρόπουλο και η ομάδα ανέβασε στροφές.

Όμως, το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον Ελάνο μέσω… Σαριέγκι στο 57’. Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι», μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 77’.

Στα θετικά της αναμέτρησης, το φιλότιμο των παικτών που προσπάθησαν αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (50' Πετρόπουλος), Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Καραγκούνης, Κατσουράνης (50' Νίνης), Σπυρόπουλος.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Φρανκ Ράικαρντ): Λέο Φράνκο, Κουνγκόλ (24' Ουγκούρ), Ελάνο (62' Αρντά), Κεϊτά (72' Εσμπέκ), Τοπάλ, Μπάρος, Σαρπ, Κιούελ, Εμρέ Ασίκ, Μπαλτά, Σαμπρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου