Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Γνωστός δημοσιογράφος διακινούσε πορνό;;; Διαβάστε το θέμα!


Εκκεντρικός  δημοσιογράφος με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις έπεσε χθες στα χέρια της Αστυνομίας. Οι άνδρες της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες που είχαν τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σε κεντρική πλατεία να διακινεί σε καφετέριες  πορνογραφικό υλικό!!!
Οι πληροφορίες που είχαν φτάσει για αυτόν  στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ήταν πολύ συγκεκριμένες και μάλιστα η επιχείρηση στήθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιες καταγγελίες.
Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος που είχε απασχολήσει και παλιότερα το τηλεοπτικό κοινό με τις ακραίες απόψεις του σε θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο, αμέσως μόλις συνελήφθη από τους Αστυνομικούς άρχισε να βρίζει και να απειλεί.
Πήρε αρκετά τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς ζητώντας την βοήθειά τους, αλλά όπως είναι φυσικό είναι τέτοιο το αδίκημα και η επ’ αυτοφώρω σύλληψη από τους αστυνομικούς  που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Είναι λογικό ότι και να γνωρίζεις τον δημοσιογράφο όταν κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό είναι αδύνατον να τον υποστηρίξεις.
Σε λίγες ώρες ο δημοσιογράφος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου και θα του αποδοθούν οι κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες της διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr  θα σας ενημερώσουμε για τις όποιες εξελίξεις στην πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.

stifora.gr


Σχόλιο: Ψαξ'τε-ψάξτε... θα τον βρείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου