Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αθώος ο Παναγιώτης Ψωμίαδης!


Αθωωτική απόφαση εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και άλλους τρεις που κατηγορούνταν για την παράνομη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων-Οικοτροφείο Γερόντων «Βέττα Μπαλντουμά».
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έλαβε απόφαση να κλείσει το γηροκομείο το 1974 αλλά δεν προχώρησε τη διδικασία μιας και ήταν αδύνατο να εξασφαλιστεί η μεταφορά των ηλικιωμένων αφού το δημόσιο γηροκομείο ήταν πλήρες και τα ιδιωτικά ζητούσαν την οικονομική συνδρομή των οικείων.
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε με βούλευμα για «παράβαση καθήκοντος» αλλά το Τριμελές Εφετείο των αθώωσε.
Μετά το τέλος της δίκης, ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε: «Ορισμένοι θέλουν να δουν τον νομάρχη λαβωμένο, αλλά δεν τους "βγαίνει". Για μια ακόμα φορά η αλήθεια έλαμψε. Εχω δηλώσει πολλές φορές ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η πολιτική και η διοίκηση. Στη νομαρχία μας έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε πάντοτε στο πλαίσιο της νομιμότητας, κοντά στην κοινωνία. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με αποκλειστικό κριτήριο το συμφέρον του πολίτη».

Αφήστε ήσυχο το Νομάρχη ρε λαμόγια. Αυτό σας πείραξε;;; Όταν τα παίρνουν χοντρά οι... πολιτευόμενοι μας πειράζει το παραπάνω;;; ΕΛΕΟΣ δηλαδή... Αυτό λέγεται "φτηνός στα πίτουρα και ακριβός στο αλεύρι"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου