Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Το παιχνίδι της ασυδοσίας στη Β΄Εθνική


Και τώρα που έγραψα για Β' Εθνική (το πρόγραμμα): Καλά, τα έχω γράψει 100 φορές από τη στιγμή που άνοιξα το blog. Τα έχετε διαβάσει και τα έχετε εμπεδώσει νομίζω: Η ΕΠΟ εξασφαλίζει συνθήκες... ανόδου στα τσιράκια της. Τα γράφουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρήθηκε ο ΟΦΗ και την τρέχουσα ο Παναιτωλικός.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου και θα καταλάβετε πολλά:

"Ευχαριστούμε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, που «με το καλημέρα» της νέας αγωνιστικής σεζόν απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει όρους ισονομίας για όλες τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ορίζοντας τον σημερινό αγώνα έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει τρείς μέρες ξεκούρασης από τον προηγούμενο αγώνα, έναντι επτά του αντιπάλου.

Την ευχαριστούμε που δεν έλαβαν καν υπ’ όψη το αίτημά μας (να μην αγωνιστεί άνευ λόγου Δευτέρα – Παρασκευή) για ορισμό του αγώνα άλλη ημέρα, θεωρώντας το προφανώς παράλογο. Ή ίσως να μην πρόλαβε να το εξετάσει, αφού ήταν απασχολημένη με το δημοσίευμα “για πιθανότητα στημένους αγώνες στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής” και την προσπάθεια “να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”.

Νομίζω πως κάθε σχόλιο είναι περιττό. Οι άνθρωποι γνωρίζουν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ποιον θα ανεβάσουν. Τόσο απλό. Βέβαια καλούν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Να πάω να δω τι;;; Τα καλοστημμένα σχέδια της ΕΠΟ;; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Γελάει το σύμπαν με την πάρτη σας. Σύντομα έρχεται μεγάλη αποκάλυψη από την ουέφα για στημμένα παιχνίδια στη β' εθνική. Ήρθε η ώρα να κοπούν κώλοι. Έχουν πέσει τα κοράκια και μασουλάνε τα ευρώ του κόσμου που πληρώνει για να μπει στα "μαγαζιά" τους να δει τα... μαύρα τους τα χάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου