Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ψηφοδελτίων ο Τσιτουρίδης;;;


Ξεκάθαρη απάντηση από τον Κώστα Καραμανλή για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ζήτησε ο Σάββας Τσιτουρίδης, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ έβαλλε κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, κάνοντας λόγο για "μυστικοσυμβούλους που είχαν λόγο στα ψηφοδέλτια και κινήθηκαν ιδιοτελώς".

"Δεν περίμενα ότι μετά από 35 χρόνια σε αυτήν την παράταξη, μετά από 20 χρόνια στην πρώτη γραμμή της μάχης, δεν θα είχα θέση στα 'καθαρά' ψηφοδέλτια του κ. Καραμανλή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιτουρίδης.

"Δηλώσεις του είδους 'κρίθηκε γενικά η πορεία του΄, αφήνουν ανεπίτρεπτα υπονοούμενα και σε κάθε περίπτωση κανενός η αξιοπρέπεια δεν μπορεί να θίγεται βάναυσα μέσα σε παιχνίδια προεκλογικών επικοινωνιακών ή άλλων σκοπιμοτήτων", πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι τόσο στις εκλογές του 2007 "μετά από μια πολιτική δίνη στην οποία κλήθηκα να παίξω το ρόλο της Ιφιγένειας", όσο και στις Ευρωεκλογές του τελευταίου Ιουνίου συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, χωρίς να τεθεί πολιτικό ή ηθικό θέμα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την απουσία του από τα ψηφοδέλτια από τα δελτία ειδήσεων.

"Θα περιμένω λοιπόν μια απάντηση. Ούτε αφηρημένα του Μαξίμου, ούτε αφηρημένα της Ρηγίλλης. Ούτε δια κύκλων, ούτε δια 'διαρροών' σε επιλεγμένους επαγγελματίες του παραπολιτικού συστήματος. Μια απάντηση του Κώστα Καραμανλή στον Σάββα Τσιτουρίδη", κατέληξε ο πρώην υπουργός.


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου