Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

«Σήκω Νικόλα και έλα δες το γιο σου…»

Αυτό το σύνθημα μονοπωλούσε τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου της Νεάπολης. Οι φίλοι του Ιωνικού δεν ασχολήθηκαν με το αγωνιστικό σκέλος και καταπιάστηκαν με τα «περίεργα» του νυν προέδρου Χρήστου Κανελλάκη.

Πριν πάμε παρακάτω να διευκρινίσουμε ότι ο Νίκος Κανελλάκης, ο αείμνηστος πρόεδρος του Ιωνικού είχε φτάσει την ομάδα της Νεάπολης στα σαλόνια του κυπέλλου ουέφα ενώ την είχε πάρει από τα αλώνια της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Κανελλάκης προδόθηκε από την καρδιά του και απ’ ότι φαίνεται και από τον ίδιο του τον γιο, τον Χρήστο. Ο Χρήστος Κανελλάκης πήρε την ομάδα κυριολεκτικά «αστέρι». Χωρίς χρέη και με ρόστερ που ζήλευαν πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής.

Τα στραβοπατήματα δεν άργησαν. Οι φίλοι του Ιωνικού έλεγαν «Δεν ξέρει. Θα μάθει. Κανελλάκης είναι. Την αγαπάει την ομάδα». Τα στραβοπατήματα έγιναν πολλά. Ο κόσμος δυσανασχέτησε. Τα λάθη της διοίκησης κόστισαν. Υποβιβασμός στη Β’ εθνική κατηγορία με αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών.

Όλοι ήλπιζαν πως ο κατήφορος τελείωσε. Οι φίλοι του Ιωνικού μπορεί να μην είναι ισάριθμοι με αυτών του πρώην Π.Ο.Κ. αλλά έδιναν βροντερό «παρών» όπου τους χρειαζόταν η ομάδα. Στην Καβάλα, στην Κέρκυρα και σε άλλες ακριτικές πόλεις της Ελλάδας. Ιδιαίτερα τιμητικό.

Μετά τον πατέρα του, ο Χρήστος πρόδωσε και αυτούς. Αυτούς τους ΝΙΚΑΙΩΤΕΣ που του ακούμπαγαν το υστέρημά τους για να δουν την ομάδα της καρδιάς τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί ούτε επιχειρηματίες. Απλοί μισθωτοί.

Την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο Ιωνικός κοιμόταν κυριολεκτικά. Οι κύκλοι από την ΠΑΕ έλεγαν πως ετοιμάζει κάτι καλό. Τίποτα. Εις μάτην περίμεναν άπαντες στην Νίκαια. Σαν να μην έφτανε η μη ενίσχυση της ομάδας ο Χρηστάρας ξεπούλησε. Ξεπούλησε ό,τι φορούσε φανέλα Ιωνικού. Κάσας, Γκονζάλες… Πάνε όλοι. Φεύγει και ο Γκουλής και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει στις συζητήσεις των Νικαιωτών. Αυτών που είδαν την ομάδα να αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτών που ταξίδεψαν (και ταξιδεύουν) σε όλη την Ελλάδα για να φωνάξουν για την «καψούρα» τους. Αυτούς πρόδωσες Χρήστο. Όλους όσους πίστευαν σε εσένα και τον Ιωνικό.

Στις 2/9/2009 οι οργανωμένοι του Ιωνικού αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο για να βρουν το δίκιο τους. Το αίτημα πλέον ένα: «Κανελλάκη ξεκουμπίσου. Πούλα την “καψούρα” μας και φύγε από εδώ». Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Ο πρόεδρος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν μιλάει δεν λαλάει. Αποκορύφωμα το σημερινό «χαράτσι» που επέβαλε σε όσους ήθελαν να εισέλθουν στην Θύρα 3. 15 ευρώ εισιτήριο. «Τόσο δεν το έβαζε όταν ήμασταν Σούπερ Λίγκα», έλεγαν πολλοί. Και είχαν δίκιο. Σε εποχές Α’ εθνικής το εισιτήριο για τους οργανωμένους κόστιζε μόλις 10 ευρώ.

Δεν είναι τα 5 ευρώ. Είναι η κοροϊδία. Το ποδόσφαιρο είναι προϊόν. Το πουλάς. Αλλά δεν μπορεί να υπερεκτιμάς το προϊόν σου. Εκτός και αν είσαι… αφελής.

Το δια ταύτα είναι ένα. Ο Χρήστος δεν θέλει τους φίλους του Ιωνικού στο γήπεδο γι’αυτό ανεβάζει και την τιμή. Θέλει να κάνει ελεύθερα τα… δικά του. Οι Rangers είναι αποφασισμένοι. Τίποτα δεν τους πτοεί. Ο Ιωνικός ανήκει στο λαό του. Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να κορυφωθούν.

Χρήστο, πούλα και σήκω φύγε. Αυτό δεν το λένε οι οπαδοί. Το λέει ο κάτοχος αυτού του blog. Δεν σε χωράει άλλο η Νίκαια. Αφού έχει σκοπό να κάνεις την ομάδα να βολοδέρνει ακόμα πιο χαμηλά ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

Στενός συνεργάτης από το blog βρέθηκε στο γήπεδο και μας προμήθευσε το ακόλουθο βίντεο. Λέει πολλά. Αγανακτισμένοι οπαδοί. Απλά δεν είναι ΑΕΚ-τζήδες (ήτοι 1.000.000) να τους παίρνει φίφες ο κάθε βλαμμένος πολιτικός και μαζεύει τα… ασυμμάζευτα (χρωστούμενα). Έτσι είναι. Όμως, κάποιοι έχουν τα… (@@) ψυχικά αποθέματα και αντιστέκονται. Δεν γίνονται κιμάς. Το ίδιο έγινε και με τους φίλους του Αιγάλεω. Κάποια λαμόγια ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα. Για τις ομάδες και τον κόσμο τους στα... παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Δείτε το βίντεο.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!!! Η ΝΙΚΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fige re fige kaimene kai kamene siko fige reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asto diaolo kai esi kai i preza sou kai i koka sou sto diaolo tarama

    ΑπάντησηΔιαγραφή