Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ ΟΦΗ το δημοσίευμα μας για τις τηλεοπτικές πατσαβουριές στη Β' Εθνική!!


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την μη μετάδοση του αγώνα με τον Διαγόρα στο "σμαραγδένιο νησί" εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί τονίζουν ότι η ΕΤ3 θα μεταδώσει κανονικά το ματς της Δευτέρας, όχι όμως του Σαββάτου και κάνουν λόγω αντισυμβατική συμπεριφορά και σκοπιμότητες.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως η προγραμματισμένη για αύριο 12.9.2009 και ώρα 15.00 τηλεοπτική μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΠΑΕ ΟΦΗ με την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου στο γήπεδο του Ιαλυσού , δεν θα πραγματοποιηθεί από την ΕΤ3 αν και η μετάδοση αυτή έχει προγραμματισθεί και δημοσιοποιηθεί από μέρες στα ΜΜΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ διαμαρτύρεται έντονα για την αντισυμβατική συμπεριφορά αυτή της ΕΤ3 , η οποία μας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της μη μετάδοσης του αγώνα , ενόψει μάλιστα και του γεγονότος ότι η προγραμματισμένη μετάδοση του αγώνα της Δευτέρας από την ΕΤ3 θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα προβεί σε κάθε ενέργεια για τη διερεύνηση του θέματος να ζητήσει απόδοση ευθυνών εάν και εφόσον αυτές διαπιστωθούν."

Για του λόγου το αληθές διαβάστε ακόμα: http://kotogyros.blogspot.com/2009/09/blog-post_5369.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου