Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Πορεία των Rangers κατά της διοίκησης!


Για άλλη μία φορά φαίνεται πως όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια, οι οπαδοί αναλαμβάνουν δράση. Αυτό έπραξαν και οι φίλαθλοι του Ιωνικού οι οποίοι έδωσαν βροντερό «παρών» στην πλατεία Σπάθας και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται ο αείμνηστος πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κανελλάκης.

Φαίνεται πως η νυν διοίκηση του Ιωνικού κοιμάται όρθια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τo συνεχή υποβιβασμό της ομάδας της Νεάπολης. Μετά τον «άκλαφτο» υποβιβασμό της ομάδας στην Β’ Εθνική όλα έδειχναν πως θα μπει ένα τέλος. Όμως, το εξαιρετικά αρνητικό είναι πως η ιστορική ομάδα της Νίκαιας πέρασε στην αφάνεια.

Σε αυτή την αφάνεια την καταδίκασε η νυν διοίκηση. Αυτό είναι προφανές. Που είναι οι μεταγραφές;; Ζητάω πολλά το ξέρω. Εδώ δεν κράτησε τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ… Αυτό λέγεται ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

Αν αυτό είναι το όραμα του πατέρα σας για τον Ιωνικό, κ. Κανελλάκη, τότε καλώς πράττεται. Αλλά μέχρι και οι πέτρες θυμούνται τον Ιωνικό να παίζει ΟΥΕΦΑ και τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξαιρετικά συγκινητική είναι η επιστολή που άφησαν πάνω από το μνήμα του Νίκου Κανελλάκη:

«Νικόλα,

5 χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που μας άφησες. Όλοι ξέραμε ότι έρχονταν δύσκολα χρόνια. Ξέραμε ότι οι διάδοχοι σου δεν είχαν ούτε στο ελάχιστο την αγάπη σου για τον Ιωνικό. Πιστεύαμε όμως ότι θα προσπαθούσαν για το καλύτερο, για να τιμήσουν εσένα, που σε ζούσαν κάθε μέρα από κοντά και ήξεραν τη λατρεία σου για τον Ιωνικό.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Ο Ιωνικός που έχτισες πετραδάκι - πετραδάκι για 15 χρόνια, καταστρέφεται από το ίδιο σου το αίμα. Εμείς, οι οπαδοί του Ιωνικού θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε την καταστροφή. Ξέρουμε ότι κι εσύ σήμερα στο πλάι μας θα στεκόσουν, αν μπορούσες. Ξέρουμε ότι θα ένωνες τη φωνή σου με τη δική μας και θα έκανες τα πάντα για να προστατεύσεις το δημιούργημά σου, αυτό που σήμερα οι ίδιοι σου οι γιοί καταστρέφουν.

Νικόλα,

Σήμερα μας λείπεις περισσότερο από ποτέ. Νιώσαμε την ανάγκη να έρθουμε και να ορκιστούμε πάνω από το μνήμα σου, ότι δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν την καταστροφή. Θα τους σταματήσουμε Νικόλα και ξέρουμε ότι είσαι μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου