Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πάλι άσχετος πλήρωσε τα σπασμένα…


Πριν σχολιάσω θα σας μεταφέρω την είδηση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:  «Ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 59χρονου, κατοίκου Γραμματικού, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτρης Γκύζης, για τις φωτιές που έπληξαν την βορειοανατολική Αττική.
Η δίωξη αφορά το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση και στρέφεται σε βάρος του 59χρονου, αλλά και κατά αγνώστων δραστών.
Πριν από λίγες ημέρες ο Εισαγγελέας, στο πλαίσιο έρευνας για τα αίτια της καταστροφής, είχε καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση τον 59χρονο, ιδιοκτήτη χωραφιού στην περιοχή Σέσι Γραμματικού από όπου φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά, καθώς από τα στοιχεία της δικογραφίας κρίθηκε ύποπτος για εμπρησμό.
Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι δεν έχει ευθύνη για την έναρξη της φωτιάς. Η δικογραφία για την υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή».


Σχόλιο:Αυτά από ειδησεογραφική άποψη. Λοιπόν… Ποιος από εσάς πιστεύει ότι αυτός ήταν ο εμπρηστής; Είμαι σίγουρος πως είστε λίγοι όσοι το πιστεύετε αυτό. Μήπως, πίσω από όλα αυτά βρίσκονται «καλοκάγαθοι» οικοπεδοφάγοι;;
Ακόμα και αν την έβαλε ο συγκεκριμένος εξυπηρετούσε άλλα συμφέροντα. Δεν νομίζω να είναι ο νέος Νέρωνας. Απλά, μας περνάνε για πολύ μ@λ@κες και μας πλασάρουν έναν απλό πολίτη ως αυτουργό των καταστροφικών πυρκαγιών! Και το χειρότερο (Ναι, υπάρχει και χειρότερο);; Κάποιοι το πιστεύουν!

Πάλι άσχετος πλήρωσε τα σπασμένα ή, αν θέλετε, ο τελευταίος τροχός της αμάξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου