Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Αστυνομία ώρα...Μαύρα μεσάνυχτα!


"Με μήνυση κατά αγνώστων δραστών (αστυνομικών) απαντά ο 27χρονος κρατούμενος από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται με τρύπα στον πνεύμονα, στην επίσημη ανοχή και αδιαφορία των Αρχών! Τους καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν άγρια αφού τον συνέλαβαν αναίτια. Είναι σίγουρα το σοβαρότερο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά πολιτών που καταγράφεται εδώ και καιρό" (lead-άκι από enet.gr).

Το παραπάνω lead (που λέμε και εμείς οι δημοσιογράφοι), του Χρήστου Ζερβα, μου έδωσε το έναυσμα για να καυτηριάσω για άλλη μία φορά τα κακώς κείμενα.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως όποιος συλλαμβάνεται, εκτός και να είναι γιος Υπουργού, δεν χαίρει της καλύτερης αντιμετώπισης. Όμως, τούτο απέχει πολύ από τα περιστατικά που έρχονται, κατά καιρούς, στο φως της δημοσιότητας. Έχει τεράστια διαφορά να σου περάσουν χειροπέδες μέχρι να σου καταφέρουν τρύπα στον πνεύμονα, από το ξύλο, όπως στον προαναφερθέντα 27χρονο.

Την επόμενη κίνηση την ξέρουμε. Την θυμηθήκαμε για άλλη μία φορά με τον Γρηγορόπουλο πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αποτέλεσμα;;; Κατακραυγή του απλού κόσμου προς σύσσωμο τον Αστυνομικό... κόσμο. Φταίνε δεν φταίνε, έτσι, απλά τους πήρε όλους η μπάλα.

Ο γράφων χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις αλλά όχι τα έκτροπα (εκατέρωθεν). Αλλά μήπως ήρθε η ώρα να ληφθούν γενναίες αποφάσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.; Μήπως ήρθε η ώρα να υποβάλλονται σε ψυχολογικά τεστ οι Αστυνομικοί; Σίγουρα, κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να αποβληθούν από το Σώμα (Αστυνομικό) ως άλλη εκκένωση του παχέως εντέρου. Απλά πράγματα.

Αν ο καθείς έχει απωθημένα να καθίσει στον πάγκο του. Στο σπιτάκι του, με την οικογένειά του. Δεν του χρωστάει ΚΑΝΕΙΣ. Να χορηγείται και μία αξιοπρεπής σύνταξη για την "προσφορά" του στο Σώμα και ΤΕΛΟΣ. Πόσο δαπανηρό είναι αυτό για την ελληνική οικονομία; Είναι προτιμότερα όσα έγιναν πέρυσι τον Δεκέμβρη; Διαλέξτε και πάρτε κύριε Παυλόπουλε. Ελπίζουμε ο διάδοχος (όποιος και αν είναι αυτός) να ξυπνήσει λίγο.

Η ώρα των αποφάσεων έχει περάσει προ πολλού. Μήπως, το ξυπνητήρι σας είναι οι εκλογές όταν ζητάτε την ψήφο του ξυλοκοπημένου 27χρονου;; Ήθελα να ήξερα τι θα ψηφίσουν όσοι έχουν κυριολεκτικά "ματώσει" από την Αστυνομία. Ένα μεγάλο φάσκελο στο ψηφοδέλτιο και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου