Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η αλητεία είναι Ένστολη!!!!


Η αλητεία δεν έχει όρια. Και, εν προκειμένω, δεν αφορά 15χρονους που μ@λ@κίζονται σε κάποια διαδήλωση χαλώντας το κλίμα. Αφορά ένστολους οι οποίοι αποφάσισαν να το παίξουν τσαμπουκάδες σε έναν οδηγό μοτοσικλέτας ο οποίος προσπαθούσε να τσιμπήσει το κατιτίς του.

Η μ@λ@κία δεν έχει όρια. Σας το... γράφω ειλικρινά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού (έναντι της πλατείας Βενιζέλου). Πατέρας φίλου πέρασε από εκεί με τη μηχανή του (50cc) και οι Αστυνομικοί τον σταμάτησαν επειδή... έτρωγε μία σοκολάτα πάνω στη μηχανή του. Ο άνθρωπος γυρνούσε από την δουλειά του.

Τον σταματάνε λοιπόν, και αφού τον ρωτούν "Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό" κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να τον γράψουν επειδή έφαγε μία σοκολάτα!!! Έτσι, αποφασίζουν να τον γράψουν για κράνος. Ωραία-ωραία σημειώνει ο "μπάτσος" την κλήση και άρχισε να ειρωνεύεται τον οδηγό της μηχανής.

Ο οδηγός δεν άντεξε την ειρωνεία και λέει: "Δεν υπογράφω την κλήση". Έτσι ο καλός φρουρός της τάξης παίρνει το δίπλωμα και το μεταφέρει εντός του Αστυνομικού Τμήματος. Εκεί κατέφυγε και ο "πρωταγωνιστής" για να βρει το δίκιο του. Σε φραστικό επεισόδιο που είχε με έναν από τους Αστυνομικούς, του επιτέθηκε (ο ένστολος) και αυτή τη στιγμή ο Β.Γ. βρίσκεται στα κρατητήρια.

Αυτά τα όμορφα συμβαίνουν στους δρόμους. Τα είδαμε τις προάλλες με τον συνάδελφο Σταύρο Μαρίνη. Τα βλέπουμε συνέχεια. Η κατάχρηση εξουσίας έχει γίνει ψωμοτύρι και δεν αλλάζει με τίποτα.

Τι κακό έκανε ο άνθρωπος;;; Τον γράψανε, τον χτύπησαν (και προσπάθησε να αμυνθεί) και εν τέλει κατέληξε να φορά χειροπέδες. Μπράβο στην Αστυνομία!!! Έπιασε άλλον ένα Σούπερ-Μαν της εγκληματικότητας!!!

Βάλτε μυαλό επιτέλους. Τα blogs είναι εδώ για να ξυπνάνε τον κόσμο. Η αλητεία των ενστόλων πρέπει να σταματήσει. Είτε αυτό αρέσει είτε όχι. Αν ο κάθε "μπάτσος" είναι μανουριασμένος με την γυναίκα του ή με ο,τιδήποτε άλλο δεν φταίει ο κοσμάκις. Οι αναρτήσεις που αφορούν την κατάχρηση εξουσίας από Αστυνομικούς πληθαίνουν! Έπεται πλούσια συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου