Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ελεύθερη η όμηρος. Ξέφυγε ο δράστης

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009, 09:25

Αίσιο τέλος στην ομηρία γυναίκας-οδηγού από ληστή στη Θεσσαλονίκη. Ο ένοπλος εγκατέλειψε σώα την γυναίκα στην οδό Λαγκαδά, στην περιοχή Επταλόφου, την οποία και παρέλαβαν αστυνομικοί.



Η περιοχή στην οποία ο ληστής απελευθέρωσε την όμηρο

Το θρίλερ ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί. Ο δράστης εισέβαλε το πρωί στην Τράπεζα Κύπρου, που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 200, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.
Υπάλληλοι της τράπεζας και πελάτες αντέδρασαν, τον καταδίωξαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Εκείνος επιβιβάστηκε στην μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει έξω από το υποκατάστημα και διέφυγε.

Στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ο ληστής, που κατάλαβε ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία για τον εντοπισμό του, εγκατέλειψε το δίκυκλο και εισέβαλε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Απειλώντας την γυναίκα-οδηγό με το όπλο, την κράτησε όμηρο και την υποχρέωσε να ακολουθεί τις εντολές του ώστε να διαφύγει.



Η οδός Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη


Ακολούθησε καταδίωξη με περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και ελικόπτερο να «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο.

Στις 9:45, ο ληστής απελευθέρωσε την όμηρό του, κοντά στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, και διέφυγε με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα, που είναι σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της, παρελήφθη από τους αστυνομικούς.

(Πρώτη καταχώρηση: 10 Σεπτεμβρίου, 9:05)

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου