Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Βρε, μήπως είσαι άντρας και μας το κρύβεις;;;


Ψήλοι μπήκαν στα αυτιά των ανθρώπων της IAAF, όταν η Κάστερ Σεμένια από την Νότια Αφρική αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στα 800 μ. σε ηλικία μόλις 18 ετών. Η νεαρή πραγματοποίησε εξωπραγματική εμφάνιση και τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση πρώτη με χρόνο 1:55:45 που είναι και η καλύτερη επίδοση της χρονιάς.

Αυτό φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ομοσπονδία, όπως επίσης και η εξωτερική της εμφάνιση που αν μη τι άλλο δύσκολα παραπέμπει σε γυναίκα αθλήτρια. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία επ ουδενί δεν διεκδικεί το στέμμα της σταρ... Νότια Αφρική.

Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των αγώνων η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου είχε ζητήσει από την Νοτιοαφρικανική επιτροπή να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αυτές περιλαμβάνουν εξετάσεις από: γυναικολόγους, ενδοκρινολόγους, ψυχολόγους, ειδικούς σχετικά με την ανθρώπινη φυσιολογία και φυσικά ειδικούς DNA. Όπως γίνεται κατανοητό η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετό καιρό.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο η φωνή της περισσότερο σε αυτοκινητιστή παραπέμπει παρά σε γυναίκα. Βρε, μήπως είσαι άντρας και μας το κρύβεις;;;



Πηγή: www.stifora.gr

1 σχόλιο: