Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Η χειρότερη μέρα του φετινού καλοκαιριού… μέχρι την επόμενη! Αυτοί είμαστε!


Την ώρα που η Αθήνα γεμίζει εκ νέου και οι εκδρομείς του Αυγούστου επιστρέφουν γεμάτοι νεύρα στο Κλεινόν Άστυ ο νεοεισελθείς στην blogoσφαιρα «κοτόγυρος» παραθερίζει σε μεγάλη πόλη της ελληνικής επικράτειας.

Παρά την άδεια και τις ημέρες χαλάρωσης, ο γράφων βρήκε σύνδεση στο ίντερνετ για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.

Για πάμε…Τα έλεγα που να μην τα έλεγα. Πριν από λίγα 24ωρα σχολίαζε τις πυρκαγιές και τους οικοπεδοφάγους που δεν έχουν αφήσει «πνεύμονα πρασίνου» στην Αττική. Τα έλεγα. Από χθες βιώνουμε τις χειρότερες ημέρες του φετινού καλοκαιριού από άποψη πυρκαγιών.

Ειδικά στην Αττική το τριπλό μέτωπο Βαρνάβα-Γραμματικού-Μαραθώνα κυριολεκτικά έχει θέσει την πρωτεύουσα σε πύρινο κλοιό. Αναλογιστείτε πόσο πράσινο θα παραμείνει για τους σχεδόν 6.000.000 κατοίκους (ημεδαπούς και μη) που ζουν στο λεκανοπέδιο. Σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Θα αναπνέουμε «καθαρό» διοξείδιο του άνθρακα.

Γι’αυτό φυσικά δεν φταίει ο πολύς κόσμος αλλά οι λίγοι οι οποίοι ωφελούνται από τις εκτάσεις που ανοίγονται. Οι λεγόμενοι ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ. Απλά πράγματα. Πλέον δεν συζητάμε για την χειρότερη μέρα του φετινού καλοκαιριού αλλά για την χειρότερη μέχρι την επόμενη. Εδώ φτάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου