Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ξέρει τον πρωταθλητή από τον Αύγουστο ο Σάββας Θεοδωρίδης!!!!!


Ένα τελευταίο σχόλιο, με στυλ… αθλητικό που θα έλεγε και γνωστός Έλληνας σπορτκάστερ, για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Ο γράφων, εκτός από συντάκτης του blog είναι και άνθρωπος που διαβάζει εφημερίδες. Με μεγάλη μου «χαρά» καμάρωσα (μπορώ να πω) τον κύριο Σάββα Θεοδωρίδη να ξεστομίζει τα εξής απίστευτα λόγια: «Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουμε, αλλά ότι δίνουμε βαθμούς στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δίνει βαθμούς στην Ελλάδα για να γλιτώσει την ταλαιπωρία των προκριματικών».

Εντάξει ο άνθρωπος εκστόμισε θεϊκή ατάκα: «Ο Ολυμπιακός δίνει βαθμούς στην Ελλάδα για να γλιτώσει την ταλαιπωρία των προκριματικών». Αν, αυτή η ατάκα, δεν αγγίζει την τελειότητα τότε ποια το κάνει;;;

Το σκεπτικό το κ. Σάββα είναι πολύ απλό και παράλληλα επιβλητικό: Δίνω βαθμούς στην Ελλάδα για να μην παίξω του χρόνου προκριματικά (ως πρώτος στη βαθμολογία-ο δεύτερος θα παίξει έτσι και αλλιώς). Θεωρεί δεδομένο, πριν καν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πως ο ΟΣΦΠ θα τερματίσει πρώτος;;;; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;;;;;;; Άντε και καλή αρχή σήμερα στην Σούπερ... Κλίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου