Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Μπράβο στους συντάκτες του zougla.gr για το δημοσίευμα με τα ξώβυζα!


Το «νέο» πρωτάθλημα NWWL (που υφίσταται από το 2004) φαίνεται πως ανακάλυψε η zougla.gr εν έτει 2009. Ωραιότατα. Ειδικά οι φωτογραφίες που έχει παραθέσει είναι ιδιαιτέρως τιμητικές για το ύφος της εφημερίδας του που συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις των sites στην Ελλάδα. Ειδικά η πρώτη εν σειρά φωτογραφία είναι καταπληκτική. Σπουδαία θέα. Μπράβο στον φωτογράφο.

Προφανώς η συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας αντιλήφθηκε από το site www.alexa.com πως η επισκεψιμότητα έχει πέσει λιγάκι και αποφάσισαν να τονώσουν το… ηθικό των αναγνωστών. Πάνω απ’ όλα ποιότητα. Να θυμίσω στο συντάκτη πως δεν είναι blog (που και πάλι εμπίπτει στους κανόνες δεοντολογίας) αλλά ιστοσελίδα και δη σοβαρή.

Ενδεχομένως, η διάθεση του συντάκτη είναι να κάνει το κείμενό του πιο χιουμοριστικό αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Δηλαδή η επόμενη κίνηση είναι να κάνει η zougla.gr ένα αφιέρωμα στην ελληνίδα πορνοστάρ Σάσα Γκρέι και εν συνεχεία να παραθέσει και video με… τις περίτεχνες ενέργειές της. ΕΛΕΟΣ.

Προφανώς, ο γράφων έχει σε μεγάλη εκτίμηση το εν λόγω site αλλά κάτι τέτοια δημοσιεύματα αναιρούν στο μυαλό του την καλή εικόνα που είχε διαμορφωθεί. Κρίμα και άδικο να υποτιμάς το προϊόν σου με τέτοια δημοσιεύματα.

Ορίστε και το δημοσίευμα για του λόγου το αληθές: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58070&cid=10

*Στη φωτό θα μπορούσε κάλλιστα να λέει: "πως μπορείτε να κρατήσετε τους αναγνώστες σας" και αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Άντε στην υγειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου