Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνίδες της showbiz στα δίκτυα του κυκλώματος "Μόνικα"

Τρεις πανέμορφες Ελληνίδες -που στο παρελθόν είχαν ασχοληθεί με το χώρο της showbiz- ενδέχεται να έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο «Μόνικα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά πλέον από τις ελληνικές αρχές καθώς τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά που έχουν εντοπίσει σε κάποιες φωτογραφίες καλλίγραμμων γυναικών σε ξένα σάιτ μοιάζουν με τα χαρακτηριστικά τριών Ελληνίδων, οι οποίες έκαναν ένα... πέρασμα από περιοδικά μόδας και η μία μάλιστα και σύντομη εμφάνιση στην τηλεόραση.

Αν και η πιθανότητα της εμπλοκής πανέμορφων Ελληνίδων στο μεγαλύτερο κύκλωμα πορνείας στην Ευρώπη θεωρείται σχεδόν δεδομένη, οι κυνηγοί του κορυφαίου μαστροπού της Ευρώπης θέλουν να είναι απολύτως βέβαιοι και να «δέσουν» με αδιάσειστα στοιχεία τις τρεις καλλονές, πετυχαίνοντας ακόμη ένα πλήγμα στον Mr «Μόνικα».

Αλλωστε είναι γνωστό ότι τα καυτά κορίτσια του κυκλώματος δεν «δουλεύουν» ποτέ στις πατρίδες τους, αλλά ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη, για να βρεθούν με τους VIP πελάτες που τις έχουν επιλέξει από το Ιντερνετ, ενώ χρησιμοποιούν και ψευδώνυμα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολος ο εντοπισμός τους.

Ο μεγαλύτερος διώκτης του Τσέχου μαστροπού είναι Ελληνας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη. Στο ενεργητικό του έχει καταγραφεί η εξιχνίαση μερικών από τις μεγαλύτερες υποθέσεις οργανωμένων κυκλωμάτων πορνείας στη χώρα μας. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται εντατικά με τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων που αφορούν τον «Μόνικα» και το κύκλωμά του και θεωρείται ότι είναι ο μοναδικός αστυνομικός όλων των διωκτικών αρχών της Ευρώπης που έχει φτάσει τόσο κοντά στον εντοπισμό του Τσέχου μαστροπού.

Από τα τέλη του 2006 ο Ελληνας αξιωματικός, που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την καλοστημένη και πολύ κερδοφόρα επιχείρηση εμπορίου λευκής σαρκός, ακολουθεί κατά πόδας τα ίχνη του «Μόνικα» και έχει καταφέρει καίρια κτυπήματα στο κύκλωμά του. Μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων έχει περάσει χειροπέδες σε τουλάχιστον 12 κοπέλες, με αποτέλεσμα να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον περιβόητο μαστροπό.

Τον τελευταίο καιρό ο Ελληνας διώκτης του Τσέχου έχει εστιάσει τις έρευνές του στον εντοπισμό τριών πανέμορφων κοριτσιών που, όπως όλα δείχνουν, είναι Ελληνίδες. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας αποδεικνύουν ότι κάθε κοπέλα του μαστροπού κερδίζει την εβδομάδα περίπου 50.000 ευρώ. Από αυτά, τις 30.000 ευρώ τα κρατούν οι κοπέλες και τα υπόλοιπα τα καταθέτουν στους λογαριασμούς του «αφεντικού» τους.

Πριν από λίγο καιρό η αρμόδια υπηρεσία οικονομικών ελέγχων στην Ελβετία, ύστερα από επείγον σήμα της Ιντερπόλ, μπλόκαρε το λογαριασμό του «Μόνικα». Σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε 500.000.000 ευρώ, ενώ κατά μία άλλη πληροφορία το ποσό που βρέθηκε στο λογαριασμό αυτό ξεπερνούσε το ένα δισ. ευρώ. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Εspresso», αυτή την εποχή οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι ο κύριος... «Μόνικα» βρίσκεται στο Λονδίνο συντονίζοντας από εκεί το πολυδαίδαλο κύκλωμα πορνείας που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί από όλες τις αστυνομίες της Ευρώπης που ασχολούνται με την περίπτωση του Τσέχου μαστροπού, υποθέτουν πως η βασική έδρα της «επιχείρησής» του δεν είναι άλλη από την πρωτεύουσα της πατρίδας του. Εκεί δηλαδή που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα, στο χώρο των συνοδών υψηλών προσώπων.

Η στρατολόγηση και το πέπλο ασφάλειας
Ο μαστροπός-φαντομάς, που κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα, αλλά και το πρόσωπό του εκτός από δύο πολύ δικούς του ανθρώπους που αναλαμβάνουν να «καθαρίζουν» ό,τι τον ενοχλεί, δρα ανενόχλητος σε όλη την Ευρώπη, απλώνοντας παντού τα δίχτυα του.

Τα πολλά χρήματα, αλλά και οι υψηλές γνωριμίες με κυρίους από όλη την Ευρώπη είναι πολύ καλά δολώματα για να πιάνει ο αδίστακτος μαστροπός στο αγκίστρι του πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο και να τις εκμεταλλεύεται.

Μάλιστα, είναι τέτοια η φήμη του σε αυτούς τους χώρους που στην κυριολεξία όμορφες νεαρές κοπέλες από όλη την Ευρώπη «παρακαλάνε» να ενταχθούν στη στρατιά του καθώς εκτιμούν ότι εκτός από τα χρήματα, η είσοδός τους στους VIP, έστω και με αυτόν τον τρόπο, θα τους εξασφαλίσει μια άνετη και κοσμοπολίτικη ζωή.

Αρχικά «δούλευε» με καλλίγραμμες συμπατριώτισσές του που ήταν διατεθειμένες για μερικές χιλιάδες ευρώ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε επιχειρηματίες με βαριά πορτοφόλια. Οταν είδε ότι οι δουλειές πήγαιναν καλά, «άπλωσε» τα δίχτυα του σε πόλεις και θέρετρα σε όλη την Ευρώπη, όπου συγκεντρώνονται οι πλούσιοι και διάσημοι, και άρχισε να διαφημίζει μέσω του Διαδικτύου τα πανέμορφα μοντέλα του, τα οποία μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν περιζήτητα.

Η ένταξη όμως μιας καλλίγραμμης νεαρής στο κύκλωμα του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης δεν είναι εύκολη, καθώς το «αφεντικό» είναι πανέξυπνο και φροντίζει να απλώνει γύρω του ένα πανίσχυρο πέπλο ασφαλείας που του επιτρέπει τόσα χρόνια τώρα να ξεφεύγει από τις διωκτικές αρχές.

Η νεαρή καλλονή αρχικά εκδηλώνει το ενδιαφέρον της σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που τη διαχειρίζεται ο ίδιος ο Τσέχος και ο σέρβερ μάλλον χάνεται κάπου στη Λατινική Αμερική προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός από την αστυνομία. Αφού εξετάσει τις φωτογραφίες της ενδιαφερόμενης και την κάνει αρχικά δεκτή, τότε αρχίζει το φακέλωμα.

Η κοπέλα, για να ενταχθεί πλήρως στο κύκλωμα και να αρχίσει να δουλεύει, πρέπει να καταθέσει πλήρες βιογραφικό. Δηλαδή, ακριβή διεύθυνση και τόπο διαμονής, όχι μόνο δική της, αλλά και της οικογένειάς της. Επίσης πρέπει να δώσει πλήρη στοιχεία και για τα υπόλοιπα συγγενικά της πρόσωπα, όπως τα αδέλφια της, τον σύζυγό της- στην περίπτωση που είναι παντρεμένη - και κυρίως στοιχεία για τα παιδιά της -εάν έχει- την ακριβή διεύθυνση που διαμένουν, ποιος θα τα φροντίζει όταν εκείνη ταξιδεύει ανά την Ευρώπη για ερωτικά ραντεβού και γενικά πρέπει να κάνει πλήρη και ακριβή καταγραφή της προσωπικής της ζωής.

Στην αρχή οι καλλίγραμμες γυναίκες που πέφτουν στα δίχτυα του θαμπώνονται από τα χρήματα και τη λαμπερή ζωή που τους υπόσχεται και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κατάθεση των προσωπικών τους στοιχείων. Στη συνέχεια όμως, όταν κάτι πάει στραβά, τότε διαπιστώνουν το λάθος που έχουν κάνει...

Η ανυπακοή τιμωρείται με θάνατο
Η σχέση του Τσέχου με τα πανέμορφα κορίτσια είναι μέλι γάλα όσο εκείνα εξυπηρετούν τους VIP πελάτες και του καταθέτουν τα χρήματα. Οταν όμως κάποια κοπέλα θελήσει να αυτονομηθεί και να δουλέψει για λογαριασμό της, αρχίζει ο εφιάλτης. Οι μπράβοι του μαστροπού προειδοποιούν αρχικά τους συγγενείς της -μάνα και πατέρα- και εάν δεν συμμορφωθεί, αναλαμβάνουν να συνετίσουν... διά της βίας τα στενά συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ιντερπόλ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο δύο οικογένειες που εξαφανίστηκαν από πόλεις της Ρωσίας να έχουν πέσει θύματα της δολοφονικής μανίας του «Μόνικα» και των αδίστακτων μπράβων του. Οι κόρες και των δύο οικογενειών για ένα διάστημα εργάζονταν για λογαριασμό του κυκλώματος μέχρι που θέλησαν να ανοίξουν τη... δίκη τους επιχείρηση, με αποτέλεσμα να τεθεί σε λειτουργία ο «μηχανισμός επαναφοράς» στην τάξη, που έχει δημιουργήσει ο αόρατος μαστροπός.

Επίσης, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Βελγίου δολοφονημένα, με ιδιαίτερα άγριο τρόπο, δύο μοντέλα από τη Γαλλία. Λέγεται πως αυτή ήταν η τιμωρία που τους επέβαλε ο «Μόνικα», γιατί δεν είχαν καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του από ερωτικά ραντεβού που ο ίδιος τους είχε κλείσει.

Στο θέμα της ανυπακοής ο Τσέχος είναι αμείλικτος. Μπορεί οι κοπέλες να κρατούν για λογαριασμό τους τα περισσότερα χρήματα από τα ερωτικά ραντεβού, όταν όμως κάποια δεν καταθέσει τα δικά του χρήματα... τότε αρχίζει ο εφιάλτης.
 
espresso
 
Σχόλιο: Απλά ξεφτίλα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου