Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τράβηξε ημίγυμνες φωτογραφίες ανήλικης και τις πουλούσε στο διαδίκτυο



Σοκ στα Χανιά από την είδηση ότι ένας νεαρός πουλούσε σε παιδόφιλους επισκέπτες της ιστοσελίδας του στο Διαδίκτυο ημίγυμνες φωτογραφίες ανήλικης, τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος! Ο λόγος για έναν 31χρονο ο οποίος συνελήφθη και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Ιντερνετ.


Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2008 είχε τραβήξει με τη φωτογραφική του μηχανή φωτογραφίες ενός κοριτσιού που φορούσε μαγιό, μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο χρήματα από τους παιδόφιλους που επισκέπτονταν το συγκεκριμένο site!

Η δράση του 31χρονου έγινε γνωστή ύστερα από τη σχετική καταγγελία που έκαναν στις Αρχές οι γονείς της ανήλικης. Σοκαρισμένος ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, όπου κατήγγειλαν τα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους. Αμέσως, αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη. Τελικά, γύρω στη 1.10 τα ξημερώματα της Παρασκευής έπεσε στη «φάκα» των ανδρών της Αστυνομίας στα Χανιά και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί για παρόμοια δράση ένας 29χρονος φωτογράφος. Ο συγκεκριμένος, άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, είχε εντοπιστεί να φωτογραφίζει ανυποψίαστα κοριτσάκια την ώρα που άλλαζαν τα μαγιό τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κρήτης και στη συνέχεια «ανέβαζε» τις φωτογραφίες τους σε ιστοσελίδα. Στα ίχνη του νεαρού είχε φτάσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου