Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη ο Σωκράτης Γκιόλιας!



Συνελήφθη ο Σωκράτης Γκιόλιας, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» και φερόμενος ως διαχειριστής του blog troktiko ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Γιώργος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και της Veto.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά το blog troktiko ανήρτησε σχόλια εκτιμήσεις συνδέοντας των κ. Γιώργο Ψαρρά με την υπόθεση της Siemens. Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση μιας και σύμφωνα με τα «τρωκτικά» η εταιρεία «Telepassport», στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κ. Ψαρράς, λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ωφελεία της εταιρείας Siemens.

Σήμερα, στις 06:00 το πρωί, Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στην οικία του κ. Γκιόλια και αφού τον συνέλαβαν κατέσχεσαν τρία laptop και 9 σκληρούς δίσκους.


Την ίδια ώρα, τα «ποντίκια» του διαδικτύου συνεχίζουν τις αναρτήσεις τους «περιπαίζοντας», επί της ουσίας τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και δίνουν περιπαικτικό χαρακτήρα στη σύλληψη του Σωκράτη Γκιόλια.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο κ. Γκιόλιας σε συνεννόηση με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γιάννη Μαρακάκη, ζήτησαν να πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας η δικάσιμος. Ωστόσο, οι Αρχές δυσκολεύονται να εντοπίσουν τον κ. Γιώργο Ψαρρά. Τα σχόλια στο troktiko.blogspot.com έχουν αρχίσει. "Έκανε μήνυση και έφυγε για τριήμερο ο κ. Ψαρράς"...

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο κ. Γκιόλιας είχε το γενέθλιά του και φήμες θέλουν την μήνυση να κατατέθηκε σκόπιμα σήμερα για τον προφανή λόγο: Για να του τη... χαλάσουν.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου