Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Αντίο στον δικό τους άνθρωπο

Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος από τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Πλήθος κόσμου, αλλά και οι συμπαίκτες του στη Λάρισα, λένε το δικό τους αντίο, σε ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, για τα ακριβή αίτια θανάτου, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και σύμφωνα με το πρώτο ανακοινωθέν, οι ενδείξεις οδηγούν σε παθολογικά αίτια του καρδιοπνευμονικού συστήματος.

Το σχετικό πόρισμα θα προκύψει μετά το πέρας όλων των εργαστηριακών εξετάσεων. Ακολούθως η σωρός του άτυχου άσου θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του, αφού ακολουθηθεί κάθε προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Η διοίκηση της Ανκαραγκουτσού ανέφερε πως ο λόγος που ο παίκτης αποχώρησε από την ομάδα ήταν η απαγόρευση των γιατρών να αγωνίζεται, ωστόσο από πλευράς ΑΕΛ καθίσταται σαφές πως ο εκλιπών είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που έδειχναν πως δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα το οποίο θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και όχι μόνο, μπορούν να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον «Ελ Τάνο», σε ειδικό βωμό που έχει στηθεί για τον λόγο αυτό στην είσοδο της Θύρας 3 του σταδίου Αλκαζάρ.

Παίκτες τεχνική ηγεσία και παράγοντες της Λάρισας επισκέφθηκαν τον χώρο εναποθέτοντας δίπλα στη φωτογραφία του εκτός από λουλούδια, τα παπούτσια του και τη φανέλα με το Νο9. «Σε γνωρίσαμε λίγο, θα σε θυμόμαστε για πάντα», ανέφερε ένα από τα δεκάδες μηνύνατα

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου