Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

«Μασκοφόροι» για την πρόκριση!

 
Οι διεθνείς μας έφτασαν στην Ουκρανία, για τη ρεβάνς των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατά την αποβίβασή τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες… Ο ιός της γρίπης έχει «χτυπήσει» ορισμένες περιοχές της χώρας και προκειμένου να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ προτίμησαν να λάβουν τα μέτρα τους. Να σημειωθεί ότι οι μάσκες βγήκαν μόνο στον έλεγχο του διαβατηρίου.


Μουντιάλ μέσω... Ντόνετσκ!

Την Τετάρτη (20:00, ΜΕGA - NovaΣΠΟΡ FM 94,6) η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ουκρανία στη ρεβάνς του 0-0 στο ΟΑΚΑ, για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Λίγο πριν την αναχώρηση των διεθνών μας για το παγωμένο Ντόνετσκ, οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Βαγγέλης Μόρας και Σοφοκλής Πιλάβιος, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για τη μεγάλη βραδιά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μόρας: «Πάμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη, την οποία ξεκινήσαμε το Σάββατο και θα ολοκληρώσουμε την Τετάρτη», είπε ο αμυντικός της Μπολόνια.

Πιλάβιος: «Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα τα δώσουνε όλα για την πρόκριση», τόνισε, ενώ ήταν καθησυχαστικός για το θέμα της νέας γρίπης. Ο κ. Πιλάβιος συμπλήρωσε, εξάλλου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία», απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για το ακυρωθέν γκολ του Γκέκα στο ΟΑΚΑ.

Γκαλίτσιος: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου