Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΟΣΦΠ: Βάζει ο Κόκκαλης τα δέκα εκατομμύρια

ΟΣΦΠ: Βάζει ο Κόκκαλης τα δέκα εκατομμύρια 
Μόνος του θα βάλει όπως φαίνεται ο Σωκράτης Κόκκαλης το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ύστερα από το αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, εκτός και αν αλλάξει στάση ο Κύπριος επιχειρηματίας ή υπάρξει τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα ενδιαφερθεί να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ο Λαυρεντιάδης υποστήριξε πως δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές του να αυξήσει το ποσοστό του στους Πειραιώτες. «Ως επιχειρηματίας κοιτάζω διάφορα πράγματα, δεν έχω πάρει τελική απόφαση, είμαι σε μια φάση που το εξετάζω. Ωστόσο, δεν σκοπεύω να αυξήσω το ποσοστό μου στο άμεσο μέλλον», τόνισε.

Φυσικά ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αναλάβει την προεδρία των «ερυθρολεύκων». Απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχθηκε το εξής: «Εγώ αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το «Καραϊσκάκη» και όχι με τα της ΠΑΕ. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο είναι μια ομάδα με διεθνή αναγνώριση και αξία. Για μένα η τοποθέτηση στον Ολυμπιακό ήταν καθαρά επενδυτική real estate. Πιστεύω καταρχήν ότι είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο σε ένα μοναδικό σημείο της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και πιστεύω ότι η αξία του είναι μεγάλη».

Μήτρογλου: «Κάναμε δώρο τον τίτλο»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αν δεν έχανε πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα του εξέφρασε ο Κώστας Μήτρογλου, μιλώντας στη “Real Sports”. «Εμείς χάσαμε το πρωτάθλημα. Αποδείξαμε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι τον νικήσαμε δύο φορές. Χάσαμε, όμως, πολλούς βαθμούς στο σε παιχνίδια με μικρότερες ομάδες και κυρίως μέσα στην έδρα μας. Κάναμε δώρο τον τίτλο», δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας φέτος:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε σε όλα τα παιχνίδια. Αν είχαμε σε όλα τα ματς που δείξαμε με τον Παναθηναϊκό θα παίρναμε εύκολα τον τίτλο. Πρέπει πάση θυσία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την ομάδα να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Επιστροφή την Τρίτη του Πάσχα

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν την Τρίτη του Πάσχα την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Λογικά θα είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ματς οι Λεονάρντο, Ζαϊρί και Τοροσίδης. Αν και για τον τελευταίο υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί. Σε ό,τι αφορά τους Ντάτολο και Λούα Λούα -εκτός απροόπτου- η καραντίνα στην οποία έχουν μπει λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που έχουν υποπέσει θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Εκκίνηση… στη Superleague Formula

Για αύριο (4/4), στη μεγαλύτερη ημέρα της Ορθοδοξίας, έχει προγραμματιστεί το πρώτο grand prix της Superleague Formula, στην πίστα του Σίλβερστοουν, στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών», με νέο οδηγό πλέον, τον Ολλανδό Κρις φαν ντερ Ντριφτ. Φέτος οι αγώνες θα είναι δώδεκα, σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν έξι.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου