Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Βρέθηκε νεκρό 4χρονο κοριτσάκι σε σακούλα σκουπιδιών -Ύποπτη η μητέρα


Η φωτογραφία της βρισκόταν παντού. Στους δρόμους, στα σούπερ μάρκετ, στην τηλεόραση και στις εφημερίδες. Παντού όλοι ρωτούσαν για την μικρή Paulette Gebara Farah, ένα κοριτσάκι 4 ετών που εξαφανίστηκε στο Μεξικό από τις 22 Μαρτίου.
Το κορίτσι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ομιλία. Σε πολλούς θύμιζε την περίπτωση της Μαντλίν, του κοριτσιού από τη Μεγάλη Βρετανία που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία. Αντίθετα από ότι η Μαντλίν που εξακολουθεί να αγνοείται, η Παουλέτ βρέθηκε τελικά νεκρή στο πιο απίθανο μέρος, μέσα στο δωμάτιο της, κρυμμένη σε μια σακούλα σκουπιδιών.
"Υπήρξε μια παρουσία οσμών," ομολόγησε ο Αlberto Bazbaz, μέλος της αστυνομίας του Μεξικό.

Ο Bazbaz είπε ότι αρχικά είχε ειπωθεί από τους εισαγγελείς πως πιθανότατα το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί σε κάποιο χώρο εκτός του πολυτελέστατου διαμερίσματός της οικογένειας. Ωστόσο, συγκεντρώθηκαν κάποιες υποψίες στο πρόσωπο της μητέρας, Lisette Farah, αφού εκείνη απαγόρεψε στην άλλη της κόρη να πει οτιδήποτε για την υπόθεση για να μην κατηγορηθεί η οικογένεια ως υπαίτια για την εξαφάνιση.

Η Lisette Farah, ο σύζυγός της, Mauricio Gebara, και δύο νταντάδες βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό για να ανακριθούν τη Δευτέρα, αφού οι αρχές δήλωσαν ότι διαπιστώθηκαν αντιφάσεις στις δηλώσεις τους στην αστυνομία.

«Η Παουλέτ ήταν ένα κορίτσι πλούσιων γονέων που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες της κύησης. Είχε προβλήματα στην κίνηση και στην ομιλία. Ένα από τα χεράκια της δεν μπορούσε να το κουνήσει καλά. Όταν την ρωτούσα ποιο είναι το όνομα της έλεγε "Πο.» διηγήθηκε η μητέρα της Λιζετ Φαραχ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η αστυνομία του Μεξικού πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση στις 22 Μαρτίου όταν η νταντά της διαπίστωσε ότι έλειπε από το κρεβάτι της. Η μητέρα της είπε ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η πιθανότητα να πρόκειται για απαγωγή αποκλείστηκε αμέσως. Κανένας δεν ζήτησε λύτρα.

Τελικά μετά από νέα έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιο της. Όπως όλα δείχνουν πέθανε από ασφυξία. Οι Αρχές ανακρίνουν τους γονείς της και εκτιμούν ότι εκείνοι κρύβονται πίσω από την δολοφονία.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου