Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ο PLAYBOY ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ...Η είδηση πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ειλικρινά, πόσο ειρωνικό φαντάζει το γεγονός πως άνθρωποι σαν τον Στρος Καν, ζητούν από ολόκληρους λαούς να δεχθούν μέτρα λιτότητας και συναφή κουραφέξαλα;

Του Κωνσταντίνου Χαλκιαδάκη

Ξεκινώντας, πρέπει όλοι να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας. Κανείς δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ είναι ένοχος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ωστόσο, μετά βεβαιότητας μπορεί να λεχθεί πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του κ. Καν.

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταφέρει να μπλεχτεί άσχημα στον ιστό της μιντιακής αράχνης. Πρώτα, όταν εθεάθη να οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, αξίας 168.000 ευρώ και εν συνεχεία το ροζ σκάνδαλο στο πανάκριβο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Μάλιστα, η δικαιολογία που επικαλέστηκε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, φαντάζει παιδική.
Άραγε, μήπως τα παραπάνω ταιριάζουν περισσότερο σε playboy και όχι τόσο σε σοσιαλιστή πολιτικό που έχει αναλάβει να νουθετήσει τις «άτακτες» χώρες της Ευρωζώνης μέσω του ΔΝΤ; Εδώ, εξ όσων καταγγέλλει η καμαριέρα του ξενοδοχείου, ο κ. Καν δεν μπορεί να ελέγξει το ίδιο του το παντελόνι! Πλάκα κάνουμε;

Σίγουρα, η περίπτωση του Ντομινίκ Στρος Καν εμπίπτει στη σοσιαλιστική μεγαλομανία που έχει πλήξει το πολιτικό σύστημα ευρύτερα. Όχι τίποτα άλλο, μη νομίζουν μερικοί-μερικοί πως οι Έλληνες πολιτικοί έχουν τα πρωτεία στα σκάνδαλα. Κάθε άλλο!

Πολιτικοί από χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, έχουν εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε σκάνδαλα… μεγατόνων. Από σκάνδαλα ομοφυλόφιλων έως… διπλωματικές εργασίες copy paste κατά τα φοιτητικά τους χρόνια. Για να μην αναφερθούμε στη διακίνηση μαύρου χρήματος. Με μία απλή αναζήτηση στο Google, θα βγάλετε λαυράκι.

Συμπέρασμα: Το πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη νοσεί και η κατάστασή του κρίνεται μη αναστρέψιμη. Πολιτικοί της ρεμούλας και της καλοπέρασης φροντίζουν κάθε μέρα να αποδεικνύουν πως οι ψηφοφόροι τους είναι, τουλάχιστον, βαθιά νυχτωμένοι.

Η Ευρώπη σφίγγει το ζωνάρι μπροστά στην κρίση και οι «κουρσάτοι» αξιωματούχοι, πατέρες και ευαγγελιστές της οικονομικής Εδέμ δράττονται της ευκαιρίας να ροκανίσουν τα τελευταία ψήγματα υπομονής που μας έχουν απομείνει… Έως πότε όμως;

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου