Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μ. Λαγουμιτζής: «Να δώσουμε νέα πνοή στην πόλη μας…»


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΑΝΑΣΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πανέτοιμος να προσφέρει στους συμπολίτες του από το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, εμφανίστηκε, στο dimarxe.gr news, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη με το συνδυασμό του Γ. Ιωακειμίδη, Μιχάλης Λαγουμιτζής. Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα με σημαντική προσφορά στα κοινά, δικαίως λογίζεται ως ένας από τους πλέον ενεργούς πολίτες της Νίκαιας.

Αναλυτικότερα:

Κληθείς να απαντήσει ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στο Δήμο της Νίκαιας, ο Μιχάλης Λαγουμιτζής, υπογράμμισε: «Η πόλη μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η Νίκαια έχει μεγάλο πρόβλημα με την αποκομιδή απορριμμάτων. Σύμφωνα με το πλάνο του Γιώργου Ιωακειμίδη είναι προτεραιότητα το θέμα της καθαριότητας».

Μιλώντας για τις πολλές αναξιοποίητες εκτάσεις που υπάρχουν στο Δήμο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποστήριξε πως οφείλεται στην κακή διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων: «Υπάρχουν πολλές και μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που δεν επιτρέπουν την εκτέλεση απαραίτητων αναπτυξιακών έργων. Έργα που θα δώσουν νέα πνοή και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, οφείλεται σε κακή διαχείριση των προηγούμενων Δημάρχων».

Εν συνεχεία, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Γ. Ιωακειμίδης πληροί όλες τις προδιαγραφές για να δώσει νέα πνοή στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη: «Όλοι οι Δήμοι που θα εμφανιστούν κάτω από τον καινούριο νόμο “Καλλικράτη” θα χρειαστούν ανθρώπους με εμπειρία, αξιοπιστία, που θα είναι καταξιωμένοι και θα έχουν επιτυχημένο παρελθόν. Γι’αυτό πιστεύω πως η περίπτωση του Γ. Ιωακειμίδη συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω στοιχεία. Εκλέγεται για 16 χρόνια στο Δήμο Ρέντη. Έχει βαριά παρακαταθήκη. Μπορεί να δώσει προοπτική στο Δήμο Νίκαιας».

Εν τέλει, ερωτώμενος ποιο είναι το όνειρό του για το νέο διευρυμένο Δήμο, κατέστησε σαφές: «Έχω ταυτιστεί με το αυτοδιοικητικό όραμα του Γ. Ιωακειμίδη. Θέλω μία πόλη με νέα πνοή. Αυτό που ζητώ από τους πολίτες είναι να αλλάξουμε σελίδα. Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που η Νίκαια έχει τη δύναμη να έρθει και πάλι στο προσκήνιο».

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Μιχάλη Λαγουμιτζή, στο dimarxe.gr news

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Μ. Λαγουμιτζή στο http://lagoumitzismixalis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου